Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιοι είμαστε

Το ταξίδι ξεκινάει το 1995 όταν αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια οικογενειακή επιχείρηση που να ασχολείται με τα ορθοπεδικά και υγειονομικά αναλώσιμα υλικά.


Έκτοτε η θέληση του να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που  κάνουμε και να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο και τη χρεία του στον καλύτερο βαθμό παραμένει αμείωτη.


Πλέον σήμερα έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να εξυπηρετήσουμε τον πάσχοντα με τα επιλεγμένα υλικά που εισάγουμε στην Ελλάδα και να του παράσχουμε ότι καλύτερο βρήκαμε στην παγκόσμια αγορά και να το υποστηρίξουμε σε βάθος χρόνου.


Αν είναι να κρατήσετε κάτι από το ποιοι είμαστε κρατήστε μόνο αυτό που εμείς μέσα από αυτά τα χρονιά εργαζόμενοι σε αυτό τον αγρό διαπιστώσαμε υπηρετώντας υπέροχους ανθρώπους με δύσκολες παθήσεις που έφυγαν η μένουν .


Είμαστε μαζί σας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί ο αγώνας σας για το καλύτερο μας δίνει ζωή και κουράγιο εκτός από εργασία και γιατί μας κάνατε να θυμόμαστε ότι  η αγάπη δεν είναι συναίσθημα αλλά πράξεις. Και θα χαρούμε να συν-πράξουμε μαζί σας.Η ομάδα της Περίθαλψης